Gambia 2011 Del: 8

Ã…terträff och kläder

For English, click HERE!

Efter frulle och lite softande på Yasminas på morgonen och lite träff med en vän, så åkte vi vidare till Kotu.

Där hälsade vi på Fansu, vackra Jai, deras barnbarn och de andra som var där.

Fansu hävdar att jag alltid fotar honom när han äter och när jag tittar igenom mina bilder börjar jag tro att han har rätt…! 🙂

I Kotu passade vi på att lämna en massa tvätt.

Sedan gick jag till skräddaren med några av tygerna jag köpt tidigare för att sy upp.

Just den här dagen blev jag glatt överraskad, då Jai ´s syster Mariama dök upp. Hon bor egentligen i Sukota. Jag kände inte igen henne på en gång och inte hon mig heller. Vi hade nämligen inte setts på 19 år när vi träffades den här dagen! Hon sa: ”I don ´t recognize you, you are so big now!” Och Jag svarade: ”I don ´t recognize you, you are so big now!” Sedan skrattade vi alla gott en stund! (Bilden är tagen vid ett senare tillfälle!)

Så småningom drog vi oss tillbaka till Senegambia för att käka på kvällen. Det blev grillade King-scrimps och räkor blev nog ett annat ledord för den här resan. Särskilt för pappa som i stort sett levde på räkor under dessa veckor och sällan åt något som inte innehöll räkor.

Jag hade flera telefonsamtal med dem hemma i Sverige denna kväll, både rörande jobb och barnen och allt annat. En del oro släppte då och det var skönt att ha pratat med flera där hemma och höra att det var okej. Det gjorde min njutning snäppet större!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Gambia 2011 Del: 8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.