TACK!!

Idag var en bra dag. Tack för den!! Tack för att jag har fyra härliga ungar, toppenföräldrar som sätter mina behov och önskningar före saker de ”borde” tycka för att de är mina föräldrar. Tack för mina vänner och för att våren är här! Tack för solskenet och för att det gör mig på så bra humör!

Tack för nice musik och tack för att jag får njuta av livet. Jag tar det som självklart ibland, men det har det inte alltid varit.

Tack för alla motgångar, de har gett mig förståelse och lärdomar och en massa erfarenheter. Tack för alla medgångar, de har gjort att jag orkat även när det varit tungt.

Tack för alla tårar, de har fått mig att uppskatta det jag har. Tack för alla glada skratt, det har värmt mitt hjärta och gett mig en vilja att dela med mig!

Tänk så mycket det finns att vara tacksam för!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”TACK!!

 1. jag har läst bakifrån 15 14 13 men sen kommer jag inte längre tillbaka jo lyckades få fram 8 men inte fler får försöka igen imorron, kanske går från din facebooksida ?

 2. sv: 🙂 vad bra, eller jag hoppas att det är i positiv bemärkelse som den passar in:=) t.ex. att du vet varför det är som det är, varför vissa försvinner längs vägen, :=)

  ps. ser på dem otrolig fina bilder ni /du har tagit, fantastiskt!!

 3. IJ: Det finns en sökruta på höger sida i bloggen som brukar vara bra att använda sig av. Jag har också lagt upp länkar till samtliga inlägg i det senaste (Inlägg 16), länk till det här: http://fatou.se/2011/04/gambia-2011-del-16-sista-delen/ Alla delar till denna plus min förra reseberättelse finns annars under fliken högst upp som heter ”Om Gambia”. Hoppas du hittar! 🙂

  Chantal: Ja, det var i positiv bemärkelse! Tack! 🙂

  Midia: True dat! 😀

  Sara: Tack! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.