En skön vecka

Det har varit en helt fantastisk vecka!! Vädret har gjort att jag fått riktiga vårkänslor och det liksom pirrar inom mig av att livet kan vara så härligt!!

En dag den här veckan bestämde vi oss för att käka lunch nere vid ån. Jag gjorde en vrålgod kycklingsallad med både fetaost och avocado och en massa annat gott som vi tog med oss ner till ån och så satt vi där och käkade lunch i vårsolen, med utsikt över stadsparken, slottet och med vyn av tornen på domkyrkan.

Brusande vatten, god lunch, vacker vy och solsken, vad kan man mer begära av livet, liksom?

Jai och Isa

Efter jobbet hämtade jag äntligen upp min cykel från Cykel-Nestor som lagat min punktering och samtidigt gjort en liten vår-makeover! Cykeln går som en klocka nu och jag flyger nästan fram över min hemstad!

Mabou och jag kunde inte låta bli att åka på cykeltur i solskenet

 

Årets första mjukglass hann vi också med och den var lika god som den såg ut!

Kan man annat än älska våren?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”En skön vecka

 1. Underbart!
  Funderar på att se till att med få i mig vårens första glass…kanske i morgon 🙂
  Men nu först ska det fixas ute innan jag ska landa mig i köket!
  Matlagning till hela kompaniet 🙂
  Ha en underbar dag! Och En riktigt Glad Påsk!
  Kram Maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.