Valborg i Uppsala 2011

Vis av förra årets Valborgsfirande, så var det uteslutet att barnen fick ha en egen fest hemma. När tjatet blev började, bestämde jag mig så att ha en egen fest i stället. Hemma. Med mina vänner. Så jag bjöd in några och några av dem fick förhinder. Så bjöd vi in lite fler. Men först åkte jag och Mabou ner på stan på morgonen för att kolla Forsränningen.

En del fick en blöt Valborg och då menar jag inte alkoholmängden, även om en hel del fick mer än nog av den varan också…

Många ankor fanns det att plocka upp från Fyrisån efter ankracet.

De här killarna hittade en burk såpbubblor i vattnet…

…som de kastade upp till Mabou som roade sig med att blåsa bubblor en stund.

Vi åkte hem och tjejerna hann en tur in till stan. De var inte så imponerade av fylleslaget, utan valde att komma hem rätt snart. Sedan började det dra ihop sig till grillning och fest.

Beautiful People!

Två tredjedelar av Blackout.

Jag hade både små gäster…

…och lite större…

Några av kvällens glada gäster. Det var två tredjedelar av Blackout, delar av Rebound och delar av Revolution, plus några av mina vänner och några fler vänner till familjen.

Kvällen blev toppen, grillningen blev lyckad (fast det var årets första grillning för mig)! Vi åt en massa gott såsom: kyckling, zucchini, majskolvar, vitlöksbröd, potatissallad, tsatsiki, halloumi, en maffig sallad, fetaost med tomater (grillade knyten), mashmallows och jag lovar att vi åt tills vi var riktigt mätta!!

Extra plus för att ett helt gäng ungdomar väljer att festa nykter hemma hos en kompis mamma, i stället för att vara ute på stan och dricka sig berusade! Men det bevisar bara att man kan ha riktigt trevligt och kul utan alkohol och över åldersgränser!

Jag hade lite tankar på att dra iväg till en brasa, men ångrade mig, då vi hade så trevligt. Lite senare åkte några av ungdomarna iväg till Tivolit. Själv röjde jag av snabbt med några av vännerna och sedan satt vi och pratade en stund och när de gått så satt jag ensam en liten stund och njöt med tända ljus, av lugnet och att vi i alla fall firade in våren rejält, för den är baske mig värd att fira efter den här kalla, sugiga vintern!

Välkommen Våren!!

Fler bilder från Valborg i Uppsala kan du finna här:

Nyheterna

UNT

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Valborg i Uppsala 2011

  1. Haha, vad roligt. Jag och mina vänner satt i bilen på bilden högst upp, och tappade bland annat den där förpackningen med såpbubblor när vi voltade efter islandsfallet. Vad kul att någon annan fick nytta den 🙂

  2. Hilde: Hahaha… vad roligt!! 😀 Vad modiga ni var, så kallt som vattnet var. Jo, sonen var glad för bubblorna. Lite besviken dock på att burken var rosa med ”Hallo Kitty” Hahaha…

  3. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Vi välkomnade våren i sann Uppsala-anda! […]