Annika Östbergs Frigivning

Idag har nyheterna duggat tätt! En nyhet som gör mig särskilt glad är Annika Östberg ´s frigivning idag efter 30 års frihetsberövande!

Varma tankar till Annika och hennes mamma!

Relaterat:

Annika Östberg åter i Sverige

Spontant gästinlägg om Annika Östberg som sommarpratare

För er som missade Annika som sommarpratare, kan lyssna här:

Annika Östberg som sommarpratare HÄR och HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Annika Östbergs Frigivning

  1. Jag gläder mig. I de intervjuer jag har hört med henne har hon alltid berört mig och inte minst var hennes sommarprogram något som berörde. Hon har gjort något av en resa. Hon har inte bara överlevt i en ökenliknande miljö hon har växt och utvecklats. Ett Bonsaiträd. Hon har blivit någon som gör skillnad. Det finns många ord att säga men det känns som om ödmjukhet är det som täcker bäst det jag vill säga.

  2. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] En nyhet som gjorde mig särskilt glad var frigivningen av Annika Östberg. […]