Dagens Mabou

Binta ska iväg till Stockholm och skulle egentligen ha åkt för flera timmar sedan. När hon legat två timmar i badet kommer jag på att hon brukar somna i badet och får för mig att hon somnat. Mabou är snabbare i benen än mig…

Jag säger till Mabou: ”Gå upp och knacka på badrummet och kolla så Binta inte har somnat…!”

Mabou springer upp och kommer snart ner och säger: ”Hon lever i alla fall, för jag hörde hur hennes musik var på i badrummet…!”

Hur tänkte han där? Det är lite oklart…

Jag: ”Men musiken fortsätter ju att spela oavsett…!”

Mabou springer upp igen: ”Nej, men nu vet jag i alla fall att hon lever, för hon svarade när jag ropade på henne!”

Ja, då så…!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Dagens Mabou

  1. hejhej:) skulle du kunna lägga till mig som vän på facebook, jag heter Dennis Junior Dynesius@fb det skulle vara as gulligt och snällt av dig och varför jag vill att du ska göra det är för att jag vill lära känna dig :$

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.