Rock it with Blackout

Blackout DanceCrew är en uttalad Dancehallgrupp, det råder det inga tvivel om. Samtidigt är de inte rädda att testa nya grejer och dansa olika stilar, de har varit med i både hiphop-videos och annan dansstil också, för den delen. Men jag tror det är första gången de varit med och spelat in en rockvideo. Här är en liten teaser:

Gruppen är Lapuma och mer om dem har Binta skrivit HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.