Faster, Talang och Stockholm i en enda röra

Nyblivna, stolta föräldrar; Frid och Fred

Jag har varit i Stockholm i flera dagar och förenat jobb och nöje, men framför allt har jag spenderat härlig tid med min nyopererade mamma.

Binta inför framträdandet i Talang 2011

I Fredags hann vi precis i tid för att kolla på talang med Binta och Blackout! Tjejerna var duktiga, men de hade klippt bort det mesta, så inte mycket visades och det var lite trist. Något som var riktigt roligt är att jag blev faster samtidigt som Talang sändes! 🙂

Min yngsta lillebror blev pappa för första gången och hans vackra fru blev mamma för första gången och varje litet liv som blir till på jorden är förstås ett alldeles särskilt mirakel och de som står oss nära är förstås ett särskilt fantastiskt mirakel!!

Tillsammans med min mamma har jag i alla fall fått en massa viktiga saker gjorda i helgen också och det känns riktigt kanon.

Sammantaget har helgen varit riktigt, riktigt toppen! Allt jag planerat hanns inte med, men i stället hann jag med en massa andra saker som är mer givande i det långa loppet!

Att sommaren nu känns som om den är på väg på riktigt, är ett riktigt, riktigt plus! Passa på att njuta!

En kort del av tjejernas framträdande

Hela programmet, där man även kan se Isa och Mabou skymta fram på lite olika ställen

Sammanfattningsvis kan man säga att juryn var nog inte helt up to date när det gäller dancehall. Å andra sidan så gick tjejerna i alla fall vidare, vilket de inte hade räknat med, då tidigare dansare i liknande fack, har åkt ut, trots att de varit väldigt duktiga dansare!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Faster, Talang och Stockholm i en enda röra

  1. Alltså, ja.. vad säger man? Juryn hade ju pinsamt dålig koll på Dancehall alltså. Bert hade jag iofs inte väntat mig mycket från, men Charlotte var ju rent av puckad. Det är ju ingen nyhet iofs, men ändå! 😛
    Kul att dom gick vidare iaf. Och det ska bli så spännande att se vad mer för ”knäppt” och ”skruvat” dom kommer att hitta på! Hehe…

  2. Nu kollar jag ju inte på Talang mer än om jag ”råkar” hamna där.. Men det var trots det jättekul att höra att tjejerna gick vidare!! 🙂 Hoppas dom kommer riktigt långt!!

  3. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Blackout deltog i Talang på TV4 precis samtidigt som jag blev faster för andra gången i mitt liv! Eftersom det inte skett på sex år, så var det en särskilt trevlig händelse! Att han föddes precis samtidigt som Binta var på TV var lite roligt också. […]