Surprise

I fredags skulle jag, Mabou och Isa ha en mysig kväll med god mat. Medan jag poade på i köket, stängde Mabou och Isa till dörren mellan köket och vardagsrummet.

Nöjd med att de två hade en egen samvaro, fortsatte jag med mitt. Det hör inte till vanligheterna att min 17-åring och 9-åring har trevligt tillsammans, så när det sker känner jag mig glad och nöjd. Jag hörde hur de pratade uppspelt och glatt och jag hörde hur de skrattade tillsammans. Det värmde mitt mammahjärta, som det kan göra när barnen har det fint tillsammans.

Efter ett bra tag hörde jag dem ropa: ”Mamma! Surprise!”

När jag kom in i vardagsrummet ser jag en strålande lycklig Mabou, nyklippt i Mohikanfrisyr! Det är nu andra gången han lyckas övertala någon att frisera honom i denna frisyr (sist var det min ena bror) mot min vilja.

Ja, vad säger man? Det växer i alla fall ut igen…!

Det var kanske inte den sortens överraskning jag hade önskat mig…!

Mabou i nya mohikanfrisyren

Tidigare frisyrer Mabou haft, kan du finna HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Surprise

  1. Vilken överrasknig 🙂 Har bäbin svimmat av chocken?

    Jag skulle offra ett år av mitt liv om min son ville klipppa av sig sitt tidskrävande trassliga hår. Jag ska visa denna bild för honom men jag tror inte det har önskad effekt. Han är lika bestämd som Mabou verkar vara när det gäller sitt hår. De vet vad de vill när det gäller frisyrer de där små herrarna…

  2. mariebrima: Haha, ja han tuppade av, han hade aldrig sett en sån grym mohikanfrilla förut! 🙂 Jag är glad när sonen vill ha kort, men inte just denna frilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.