Blackout-Family och Föräldramöte

I Söndags spenderade jag och Mabou nästan hela dagen hos brorsan och hans familj. Pratade lite, slappade, käkade…

Den här bilden visar jag för att min bror tog den för att visa sin dotters nya tapet. Det var särskilt viktigt att skriva att det är en Marimekko. Det roligaste var att han inte trodde jag visste vad Marimekko var. Hahaha…

Sedan blev det fart på oss, till slut. Blackoutfamily hade ett stort, enat föräldramöte i Sollentuna. För er som inte vet vad Blackout Family innebär, ska jag försöka förklara:

Blackout DanceCrew är alltså den dansgrupp som min äldsta dotter Binta och Vendela grundade och som även Mathilde ingår i.

De är i sin tur danstränare på olika dansskolor och sedan har Binta och Vendela en varsin specialgrupp som inte bara vill träna dans som vanligt och som fritidsintresse eller motion, utan som vill komma längre än så med dansen och satsa mer på den. När grupperna sätts ihop varje år, så får eleverna göra auditions för att kvala in.

Vendela ´s grupp heter RevolutionCrew och Binta ´s grupp heter ReboundCrew. De har dessutom en gemensam grupp för de allra minsta, som också vill satsa lite mer på dans och de heter ReswagCrew.

Trots att de är olika grupper och att de har olika huvudtränare, så kör de rätt mycket shower, läger, tävlingar etc. tillsammans och det är då de benämns som Blackout-Family.

Ibland får även någon av tjejerna från träningsgrupperna hoppa in när Blackout har shower och någon av tjejerna inte kan vara med p.g.a. skada, dubbelbokningar eller andra skäl.

Här har Rebound en lite kort dansuppvisning på föräldramötet som var i Söndags. Även Revolution hade en kortare uppvisning för alla mammor och pappor.

Mabou var också med på mötet. Nån måste ju kolla så det går rätt till…! 😉

Efter mötet som gick bra och var informativt åkte jag och Mabou hem efter en lång och späckad helg i Stockholm! Men innan dess hann jag träffa och prata med de flesta föräldrar som var där. Jag träffade också en kär gammal vän, som jag inte visste att hennes dotter gick som elev hos Binta! Men nu vet jag och nu är kontakten återknuten! Binta har skrivit om Föräldramötet HÄR!

Blackout + Rebound + Revolution = Blackout Family (Reswag saknas på bild)

Blackout Family, minus Reswag lattjar i korridoren på båten under vår Black Sensation-kryssning

PSSST… Missa inte min GLASSTÄVLING!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Blackout-Family och Föräldramöte

  1. Snygga tapeter. Just det där mönstret från Marimekko finns i många varor. Bland annat tyger, vaxdukar, en del kläder och toalettväskor.. men jag tycker det är snyggt även om jag normalt inte är så förtjust i blommigt

  2. Pingback: Dancehall med Budskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] har tidigare skrivit om Blackout Family och vad det innebär. Nu hittar jag äntligen en Blackout Family-show i sin helhet. Du kan se den här nedan. Se gärna […]