You go, Girl!

Jag skrev i förra veckan om kritiken som riktas mot Rihanna och hennes nya video och jag skrev också om hur jag hade lite svårt att förstå den. Kritiken fortsätter och Rihanna är inte sen med att ge mer svar på tal och jag håller med henne! Allt jag kan säga är: You go, Girl!

I videon kan du både höra kritiken och Rihannas svar på den!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”You go, Girl!

  1. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Rihanna´s låt One Man Down, fick skarp kritik! […]