You go, Girl!

Jag skrev i förra veckan om kritiken som riktas mot Rihanna och hennes nya video och jag skrev också om hur jag hade lite svårt att förstå den. Kritiken fortsätter och Rihanna är inte sen med att ge mer svar på tal och jag håller med henne! Allt jag kan säga är: You go, Girl!

I videon kan du både höra kritiken och Rihannas svar på den!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”You go, Girl!

  1. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Rihanna´s låt One Man Down, fick skarp kritik! […]