Tonårsmorsa fyller sex år!! Firas med Tävling!

Min första visningsbild i min blogg. Lite smalare, lite yngre, lite gladare, lite… rödare?

Ja, det är ju inte JAG personligen som fyller år, jag är liiite äldre än sex år, men min blogg: Tonårsmorsa, fyllde faktiskt sex år igår!

HÄR är mitt första blogginlägg.

Mitt första årsjubileum bloggade jag 8/6 2006 HÄR

HÄR skrev jag den 8/6 2007

Den 8/6 2008 hade vi en fantastisk dag på Gröna Lund. Massor av bilder HÄR!

Den 8/6 2009 firade jag först bloggens 4-års jubileum, för att sedan blogga om när jag flippade ur heeelt!

Den 8/6 2010 var jag så trist att jag bara tipsade om en samåkningssajt.

För att riktigt fira min 6-års dag som bloggare, så har ni chansen att vinna boken ”Som en blomma på månen” där min mamma har skrivit förordet och även skrivit en del av innehållet i boken och målat en del av bilderna. Boken är utgiven på Siwart förlag i samarbete med OffStockholm.

Skriv en kommentar eller ett mail (tonarsmorsa@gmail.com) varför du vill vinna den här boken, så kan den bli din. Du har en vecka på dig. Torsdag den 16/6-2011 är sista tävlingsdagen och vinnaren presenteras efter det!

Du kan också beställa boken av mig direkt, genom att maila mig (tonarsmorsa@gmail.com)

Missa inte den pågående tävlingen om att vinna presentkort på Hemglass för 200 kronor.

Till sist: Ett stort TACK till alla mina läsare! Både de som genom åren hängt kvar och alla nya som ramlar in hela tiden! Eller er som hoppar lite in och ut i perioder! Utan er skulle bloggen bli lite tristare att skriva!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Tonårsmorsa fyller sex år!! Firas med Tävling!

 1. Jag vill gärna vinna boken. Varför?
  För att jag tycker om att vinna saker
  För att jag älskar att läsa
  För att jag inte har läst den
  För att jag är säker på att den skulle ge mig en bra lässtund och en och annan AHA och NÄÄ FÖR F-N upplevelse.

  Samt för att DIN blogg var den absolut första jag började läsa 🙂

 2. Grattis i efterskott på 6-års dagen. Ja tänk va tiden går och så mkt du fått skrivit av dig sedan dess 🙂

  Jag är självklart med och tävlar, för att jag älskar att vinna men gör det så sällan, just därför hoppas jag på att vinna boken 🙂 Dessutom behöver jag något kul att läsa i sommar.

  KRAM

 3. Du är en fantastiskt bra bloggare. I början när du skrev humoristisk minns jag att jag ofta tänkte; ”hur kan jag ha fått en så rolig unge”? För en del inlägg var rolig så jag skrattade så att tårarna rann.
  När du skriver allvarligt som det har blivit mer av på sista tiden har jag lärt mig mycket. Boken som vinst är bra, men ofta när jag tänker på den känns den så sorglig. Den innehåller så mycket smärta. Kram mamma

 4. Pingback: Vinnaren av Boken: Som en blomma på månen

 5. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] att riktigt fira min 6-års dag som bloggare, så gav jag er läsare chansen att vinna boken “Som en blomma på månen” där min mamma har skrivit förordet och även skrivit en […]

 2. […] Bloggen Tonårsmorsa fyllde sex år! […]