I once was lost, but now am found…

Jag pratade med en vän för några veckor sedan. Mitt i samtalet som handlade mest om vardag, säger hon:

”Det låter som du är tillbaka, Fatou. Jag är tacksam för det. Jag vet inte från vad du är tillbaka eller hur du har haft det, men det glädjer mig i alla fall!”

Jag funderade en del på det, men glömde sedan bort det. I veckan pratade vi igen och återigen upprepade hon vad hon sagt vid vårt tidigare samtal. När jag funderat en stund så kände jag att hon hade rätt. Jag vet inte från vad jag är ”tillbaka”, men det är definitivt en känsla jag bär. Jag är tacksam för det!

Det får mig att tänka på en bit ur texten på den klassiska, fantastiska låten ”Amazing Grace”, som från början är en psalm. ”I once was lost, but now am found”. Jag älskar den här sången, men sammankopplar den inte personligen med något andligt, utan tvärt om tycker jag den är väldigt mångfasetterad, med många bottnar och ett oändligt djup.

Jag känner mig stark, med förnyad energi. Nästan som förälskelse. Kan det vara det underbart varma vädret?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 reaktion på “I once was lost, but now am found…

  1. Hej!

    Har du bloggat så länge?! Tiden går, med andra ord ..och jag har följt dig från första början. I tysthet.. men nu tyckte jag det var dags att kommentera för första gången! 🙂

    Kram / Mia

  2. Mia: Hej! Vilken fantastisk kommentar!! Jätteroligt att få en ”livstecken” från någon av alla de läsare som inte brukar ge sig till känna. Kram tillbaka! ♥

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.