I once was lost, but now am found…

Jag pratade med en vän för några veckor sedan. Mitt i samtalet som handlade mest om vardag, säger hon:

”Det låter som du är tillbaka, Fatou. Jag är tacksam för det. Jag vet inte från vad du är tillbaka eller hur du har haft det, men det glädjer mig i alla fall!”

Jag funderade en del på det, men glömde sedan bort det. I veckan pratade vi igen och återigen upprepade hon vad hon sagt vid vårt tidigare samtal. När jag funderat en stund så kände jag att hon hade rätt. Jag vet inte från vad jag är ”tillbaka”, men det är definitivt en känsla jag bär. Jag är tacksam för det!

Det får mig att tänka på en bit ur texten på den klassiska, fantastiska låten ”Amazing Grace”, som från början är en psalm. ”I once was lost, but now am found”. Jag älskar den här sången, men sammankopplar den inte personligen med något andligt, utan tvärt om tycker jag den är väldigt mångfasetterad, med många bottnar och ett oändligt djup.

Jag känner mig stark, med förnyad energi. Nästan som förälskelse. Kan det vara det underbart varma vädret?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”I once was lost, but now am found…

  1. Hej!

    Har du bloggat så länge?! Tiden går, med andra ord ..och jag har följt dig från första början. I tysthet.. men nu tyckte jag det var dags att kommentera för första gången! 🙂

    Kram / Mia

  2. Mia: Hej! Vilken fantastisk kommentar!! Jätteroligt att få en ”livstecken” från någon av alla de läsare som inte brukar ge sig till känna. Kram tillbaka! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.