Kreativ tävling där man kan använda fantasin

Haha, jag tror hela Sverige har designat en egen klänning idag. Jag är en av alla som är med och tävlar i den här superroliga tävlingen! Klicka på bilden för att rösta på mig eller för att gå in och designa ditt eget bidrag.
Uppdaterat: En till

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Kreativ tävling där man kan använda fantasin

  1. Snygg dress!!
    Kika gärna in på min blogg ladynova.blogg.se
    Min blogg handlar om Livet runt 30, Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva ”enligt mallen – skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv” eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen,dejting,mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest ( skriver en bok om det just nu )

  2. Klart jag hjälper till. 🙂
    Nu har jag röstat på din nr 2, men såg ju att jag får rösta på varje bidrag en gång om jag vill, så jag slänger väl in en röst på den första också då. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.