Gästbloggare på Mötesplats Gottsunda

Jag blev tillfrågad om att gästblogga på sajten Mötesplats Gottsunda redan i Mars och tackade genast ja. Nu hade jag inte räknat med att det skulle ta riktigt så här länge att få till ett gästblogginlägg, men det gjorde det! Nåja, bättre sent än aldrig och om ni vill läsa min gästblogg så kika gärna in HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Gästbloggare på Mötesplats Gottsunda

  1. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.