Dålig förlorare

Min mor, min bror och hans dotter var hos mig i helgen. I Torsdags när de kom så spelade vi kubb tillsammans. Trots att brorsan, jag och Mabou hade ett kraftigt övertag, så vann mamma och Kornelia över oss. I fredags när vi kommit hem från midsommarfirandet på Fyrishov så skulle det spelas kubb igen, men jag valde bort det. Brorsdottern Kornelia kommer inspringande till mig i köket:

Faster Fatou, ska du inte spela kubb idag?

Jag: Nej, idag hoppar jag över det…

Kornelia: Jaha, är det bara för att du inte vill förlora igen, som igår…?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Dålig förlorare

  1. Jag vet, det är inte lätt att förlora mot det ni trodde var det svaga laget – den äldsta och den yngsta, men där tog ni fel och så vågade du inte utmana oss igen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.