Dansläger med Blackout 2011

Just nu håller Blackout ´s första dansläger för i år i Stockholm på att avslutas. Mabou är förstås med och jag får info om att de har det kanon! I slutet av Juli har de ett läger till, vilka dansstilar och vilka danslärare, tider, anmälan och all annan info kan du läsa om HÄR!

Här berättar deltagarna själva om danslägret:

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Dansläger med Blackout 2011

 1. Britt: Nej, jag tror inte det. Inte vad jag vet i alla fall… 🙂

  habanero: Men jag tror alla åldrar är välkomna. Men det är kanske inte så kul att stå där som ensam 40 plussare bland en massa ungdomar. Men på deras vanliga klasser vet jag att de har blandade åldrar. Den äldsta de haft är 56. 🙂

  Mysan: Vad gullig du är! Jag har inga ambitioner att vinna fler bloggtävlingar, men det är förstås alltid kul att bli nominerad och ihågkommen! Så TACK vännen!! Undrar bara försiktigt (gick in och kollade din länk) vilken kategori nominerade du mig i? Kram! ♥

 2. Jag nominerade dig i ”Ã…rets blogginspiratör” 😀
  Jag tycker din blogg fyller ett stort syfte för mig som läsare på många sätt och du berör alltid oavsett om du bloggar om något du brinner för eller om du bjuder på vardagsbloggande 🙂
  Tycker den kategorin ÄR du ♥

 3. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Blackout höll sommarens första dansläger! […]