Grymt gott käk i grymt trevligt sällskap

I Måndags var det en helt fantastisk sommarkväll. Jag och min vän Anders var och käkade middag på min absoluta favoritrestaurang. Jag älskar maten, atmosfären och hela stämningen där. Lite bilder från kvällen:

Kvällen avslutades vid svandammen och trots att klockan blivit så mycket, så var det så härligt varmt och vackert med solen som sakta sjönk ned bakom stadens hus. Anders har skrivit lite om vår middag HÄR!

Idag ska jag förhoppningsvis iväg och käka lunch med annat manligt sällskap.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Grymt gott käk i grymt trevligt sällskap

  1. Pingback: Söndagsfilosofen del 77 – Gör en nätexit

  2. Pingback: Middag med en god vän

  3. Pingback: Julkalender Lucka 20 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Måndags var jag och åt middag med Fatou som jag bloggade om här och Fatou här. Sen blev det dags för Tisdag då jag var och gjorde ny handlingsplan mm på Arbetsförmedlingen. […]

  2. […] Uppdatering: Fatou har bloggat om vår middag också, se här! […]

  3. […] mig en julklapp så hade jag önskat mig en middag på min favoritrestaurang Tzatziki, som jag senast besökte med Anders Sporring och ljudboken Ögonblick som förändrar livet av Annika Östberg. Böcker är […]