Vad är väl en bal på slottet?

Det är ju helt fantastiskt att kunna ströva omkring i sin hemstad mitt i sommaren. Vem bryr sig om dottern som är på Jamaica? Vem bryr sig om sonen som är på bad- och fiskesemester i Värmland? Vem bryr sig om andra dottern som är på väg till Thailand? Och framför allt: vem sjutton bryr sig om Almedalsveckan?

Det kan ju vara fruktansvärt långtråkigt och dötrist och tråkigt och alldeles… alldeles… UNDERBART!

Hittills har veckan knappt börjat och jag har helt klart hittat fler skäl till att jag skulle ha velat vara med, än skäl till att jag inte vill vara med.

Nåja, man har inte roligare än man gör det, så då gäller det att planera lite roligare saker, så slipper man sitta och sukta på allt roligt ”alla andra” har det. Sade hon hurtigare än hon kände. 😉

I morgon blir det i alla fall grillning. I utegrillen eller ugnen, det bestämmer vädret. Som sagt. Man har inte roligare än man gör det.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Vad är väl en bal på slottet?

  1. Man kan inte ha roligt jämt, måste ha tråkigt ibland för att veta skillnaden 🙂

    Nu har jag läst min vinnarbok och det var precis så som jag trodde Känslosamt,varmt och sorgligt. Tack snälla för vinsten.

    Ha det underbart hela semestern, kram

  2. Pingback: Media i Almedalen – och i Byhålan « Tofflan – en tragisk komedi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] och vad som händer där än ointressanta nyheter om kändisar. Men samtidigt kan jag, liksom Tonårsmorsa, känna att man borde ju vara där! Genom media får vi ju oss serverade ett urval nyheter och det […]