Grillning och storkryp

I går kom Jerry på besök. Med sig hade han sin kloka och smarta son. Vi grillade. Eller rättare sagt: Jerry grillade och det visade sig att han var en jäkel på just det! Själv ordnade jag det förberedande och så hjälptes vi åt att duka. Men allra mest pratade vi.

Jerry hade med sig en present till mig. Nu har jag visserligen läst den tidigare, men eftersom jag är en person som gärna läser om böcker och den andra jag läste var lånad, så kommer jag med all säkerhet att få anledning att läsa om denna. Dessutom ÄLSKAR jag små oväntade presenter som liksom bara landar i min hand.

Vad vi käkade? Kyckling, fetaost-knyten, hallomi, majs, sallad, tzatziki, bröd, jordgubbstårta.

Nu var jag ruggigt dålig på att ta bilder i går, så den som vill se fler, får spana in Jerry ´s bildrika inlägg HÄR! Jädrans gott var det i alla fall! Och jädrans trevligt med, för den delen!

Vi hade också besök av en enorm trollslända (typ). Den sitter kvar i mitt vardagsrum och jag kan inte bestämma mig för om jag tycker den är äcklig eller vacker, då jag tycker den är lite både ock. Jag har dock varit in och ”ögonmåttat” den idag och den är ungefär 10 cm. Det tycker jag är lite för stort för att kalla för småkryp. Så jag väljer därför att kalla den för storkryp.

Jag har i alla fall sovit med sovrumsdörren stängd i natt…! Jag har faktiskt inga bevis för att såna där storkryp kanske har som favoritföda, överviktiga, 40-åriga 4-barnsmorsor. Varför ta risken, liksom?

Efter en lång kväll, som kändes så pytte-pyttekort gick jag till sängs ensam i mitt hem, utan ett enda barn, vilket var en märklig men skön känsla ändå!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Grillning och storkryp

  1. Vilken gigant! Tror aldrig jag har sett nån sån stor slända! Men jag har aldrig hört om sländor som äter kvinnor… 😉

    Ni verkar ha haft en bra kväll och det gör mig GLAD!

    (Hoppas nu inte datorn tvärhänger sig som sist när jag försökte kommentera hos dig…)

  2. Pingback: Sant eller Falskt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Grillning och storkryp […]