Tävling för ensamstående Help 2 Help

Jag har tidigare skrivit om den här tävlingen i min blogg. Det är en tävlingsserie i flera delar och det här är första delen!

Den här veckan står det entrébiljetter för en familj till Uppsala ´s äventyrsbad: Fyrishov på spel

Mycket finns att roa sig med på Fyrishov. Hungrig blir man lätt efter några timmar i vattnet och det är bra ordnat för alla som tar med sig matsäck och det finns både micro, vattenkokare etc. lättillgängligt!

Vem kan tävla: Det som krävs för att få vara med och tävla är att man är ensamstående förälder som lever på marginalen (upp till existensminimum). Tävlingen har kommit till för att ensamstående föräldrar som har svårt att få ekonomin att gå ihop, ska ges möjlighet att göra något tillsammans med sitt/sina barn. Du kan delta i tävlingen helt anonymt utåt, men jag behöver förstås namn och adress till den som sedan vinner och sänder den till de som ska sända vinsten. Just den här tävlingen vänder sig till boende i Uppland. (Det kommer att komma tävlingar längre fram som är för andra orter.)

Denna tävling görs i samarbete med Fyrishov och det enda du behöver skriva är varför du vill vinna just dessa biljetter till Fyrishov!

Du kan delta i tävlingen genom att kommentera i min blogg (mailen syns inte utåt, men jag behöver den för att kunna verifiera vem som vunnit och för att kunna maila den) eller genom att maila mig direkt på: tonarsmorsa@gmail.com

Andra bloggare som hjälper till att sprida denna tävlingsserie:

Hermansro

Törnebohms Hotspot

En mamma i kris

Vår stora familj

Britta

kucke-li-lo

Jag är tacksam för all spridning om den här tävlingen som jag för övrigt inte har något som helst vinstintresse i, utan gör för att jag vill stötta en och annan familj med svag ekonomi.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Tävling för ensamstående Help 2 Help

  1. Pingback: Barnfattigdom Del:1 Fokus

  2. Pingback: Gott, gottare, gottast

  3. Jag vill gärna vinna en dag på fyris hov med mina 2 barn för att barnen så gärna vill dit men det är inte så ofta vi kan ta oss dit då det kostar med både buss och in träde.

  4. Jag har inte varit med mina två barn på Fyrishov sedans dom höjde avgiften för utomhusbadet till att bli samma som för hela äventyrsbadet. En anledning till varför just vi ska få gå dit är att jag livräddade en liten flicka sist vi var där. Nuförtiden badar vi i fyrisån, det är inte så illa, det har anlagts ett antal fina bryggor längs ån men det är klart vi saknar hopptornet och bubbelpoolen och så den obligatoriska bastun som gör så gott för den gamla trötta ryggen som sliter på byggen för 105 kronor i timman på halvtid. Parkett, kakel, säkerhetsdörrar, fönster och köksskåp uppför trapporna det är min lott i livet. tack för chansen att vinna ett bubblande bad ! M.v.h: Johan, Adam, Aisha

  5. Pingback: GRATTIS till vinnaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Tävling för ensamstående Help 2 Help […]

  2. […] Tävling för ensamstående Help 2 Help […]

  3. […] i Uppsala | Carina ´s Tankar – Tankeboken om Ibland får man bara Pippi…Johnny2bad om Tävling för ensamstående Help 2 Helpsvea-karin om Ibland får man bara Pippi…mona dali om Neger debatten. IGEN.Rosbarn om Ibland […]