Gott, gottare, gottast

Nej, det är inte alla morgnar jag vaknar med så mycket energi, tyvärr. Då skulle det bli bra mycket gjort. Men idag gjorde jag det. Jag och Mabou gjorde marängbottnar och chokladdekorationer till bakelser igår. I morse klev jag upp tidigt och gjorde i ordning en tzatsiki, mosade jordgubbar, vispade vaniljkräm, grädde och satte igång att bygga bakelserna.

Det är alltså maräng i botten, sedan ett lager mosade jordgubbar, sedan maräng igen och sedan vaniljvisp, sedan maräng igen och så grädde toppat med en stor jordgubbe och lite chokladdekoration. (Smält blockchoklad utspritsad och sedan lagd i frysen för att stelna.)

Det är med andra ord samma princip jag brukar göra tårta med. Nu ska jag värma vitlöksbröd och skära sallad, duscha, dammsuga köksgolvet, åka och handla kyckling och sedan är det dags att åka på utflykt!

Ni missar väl inte min tävling för ensamstående?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Gott, gottare, gottast

  1. Hjälp Justin Bieber att få behålla sin musikvideo till ’baby’ kvar på youtube! Den har fått för många ”unlikes” och kommer snart att tas bort OM inte fler hjälper honom.

    Gå bara in på den länken och ”Gilla”. Oavsett om du gillar honom eller inte, han är en talangfylld 17-åring & han är INTE värd alla haters som finns! KOM IGEN NU HJÄLP BIEBER!
    (Sprid gärna detta så att så många som möjligt får reda på det!)

  2. Pingback: Picknick med vänner « Jerrys Ord

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] hade med sig en smarrig efterrätt. Söt och […]