GRATTIS till vinnaren!

Första veckans tävling för ensamstående föräldrar; HELP 2 HELP är till ända och en vinnare har utsetts! Johan och hans två barn vinner biljetter till Fyrishov med motiveringen:

”Jag har inte varit med mina två barn på Fyrishov sedans dom höjde avgiften för utomhusbadet till att bli samma som för hela äventyrsbadet. En anledning till varför just vi ska få gå dit är att jag livräddade en liten flicka sist vi var där. Nuförtiden badar vi i fyrisån, det är inte så illa, det har anlagts ett antal fina bryggor längs ån men det är klart vi saknar hopptornet och bubbelpoolen och så den obligatoriska bastun som gör så gott för den gamla trötta ryggen som sliter på byggen för 105 kronor i timman på halvtid. Parkett, kakel, säkerhetsdörrar, fönster och köksskåp uppför trapporna det är min lott i livet. tack för chansen att vinna ett bubblande bad ! M.v.h”

Stort GRATTIS till vinnarna! Hoppas ni får en kanondag på Fyrishov och glöm inte matsäcken! Man blir hungrig efter några timmars badande!

Till mina läsare: Jag är tacksam om ni håller koll på varje veckas tävling och om du känner någon som passar in och skulle behöva muntras upp, tipsa dem gärna om tävlingen. Jag vill verkligen att den ska nå fram till dem som behöver ha lite kul med sin familj!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”GRATTIS till vinnaren!

  1. Pingback: Tävling för ensamstående Help 2 Help

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] GRATTIS till vinnaren! […]