Slagfärdiga! Ännu en gång!

Jag och min mamma gick med i Slagfärdiga för att vi kände oss så. Slagfärdiga. Tyvärr levde inte organisationen upp till våra förväntningar och det finns det även andra som nu har uppmärksammat. Nu har jag ännu ett skäl till att påstå att jag är slagfärdig, men jag kommer inte fortsätta förorda organisationen. Synd att Röda Korset föregår utredningen och går i försvar för organisationen.

Läs min mammas sammanfattning: Mitt stora misstag Slagfärdiga (Öppet brev)

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Slagfärdiga! Ännu en gång!

 1. Usch va trist att det blir så här. När man går in med tid, engagemang och har en föreställning och intention om att göra gott….så blir man inte bara grundlurad men även illa behandlad. Fan för sådana människor!

 2. Din mamma skrev en väldigt bra kronologisk sammanfattning. Väldigt trist historia för er som blev inblandade i den.

  Men att läsa om den kan hjälpa oss andra att vara observanta och reagera på konstigheter om vi själva hamnar i liknande projekt.

  En gång för många år sedan har jag hamnat i en liknande tråkig situation, då var det kommunen som gav stort ekonomiskt stöd till en ungdomsverksamhet där jag var med som ledare, men där ordföranden lät bidraget som skulle gå till ungdomsverksamheten slinka ner i sin egen ficka. 🙁

 3. Soulsister: Ja, det är verkligen trist. Sedan känns det lite underligt med Röda Korsets uttalande: http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.1127021 De säger att det VARIT problem 2010, men vi har bara varit med 2011 och problemen verkar ju inte ha minskat. Det var först när jag klivit ut som jag fick veta att det varit problem 2010. Kommentaren till den artikeln får mig också att ifrågasätta RK ´s ansvar för det som skett i Slagfärdiga.

  mariebrima: Ja, hon skrev ett långt inlägg, men det är väldigt utförligt för hur vi upplevde situationen. Trist med din erfarenhet också. Det är trist när organisationer som säger sig vilja hjälpa människor på olika sätt, blandar sig in i och begår handlingar som starkt kan ifrågasättas!!

  Men, som sagt, nu får polisutredningen avgöra vad som skett och inte.

 4. Fy vad sorgligt, kikade på deras sida och syftet är ju gott och viktigt men som med mycket gott finns det ont i också.

  Skönt att det ni inte hann vara med så länga och framförallt, hoppas jag, inte inbjöds till att bidra med ännu mer medel.

  Vi hörs i helgen, här öser regnet ner men kanske skiner solen i Tallinn 🙂

  Var rädd om dig!

  KRamar Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.