Ännu en dag på stranden…

Det här måste vara den perfekta semesterbilden och den visar mycket riktigt en del av hur vi tillbringar vår semester.

I går träffade jag en bloggvän och vi käkade glass och badade ihop. (Nåja, jag och Mabou käkade glass och hon och Mabou badade, men typ…) Det vi gjorde tillsammans var i alla fall att bygga ett fantastiskt sandslott. Jag som aldrig byggt ett sandslott i hela mitt liv (vad jag kan minnas) blev lite väl imponerad av vårt fina byggverk och var förstås tvungen att föreviga det fina bygget.

Mabou kastade sig i vattnet både framlänges och baklänges och från alla håll och kanter. Själv höll jag mig precis där. Vid kanten, alltså. Det var visst viktigt att solglasögonen skulle sitta på också! 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Ännu en dag på stranden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.