Ännu en dag på stranden…

Det här måste vara den perfekta semesterbilden och den visar mycket riktigt en del av hur vi tillbringar vår semester.

I går träffade jag en bloggvän och vi käkade glass och badade ihop. (Nåja, jag och Mabou käkade glass och hon och Mabou badade, men typ…) Det vi gjorde tillsammans var i alla fall att bygga ett fantastiskt sandslott. Jag som aldrig byggt ett sandslott i hela mitt liv (vad jag kan minnas) blev lite väl imponerad av vårt fina byggverk och var förstås tvungen att föreviga det fina bygget.

Mabou kastade sig i vattnet både framlänges och baklänges och från alla håll och kanter. Själv höll jag mig precis där. Vid kanten, alltså. Det var visst viktigt att solglasögonen skulle sitta på också! 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Ännu en dag på stranden…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.