2011 Count down

For English, click HERE!!

Nu är det inte länge kvar, bara 11 dagar kvar till årets Uppsala Reggaefestival 2011 startar. Speciellt för i år:

Elfte upplagan av Uppsala Reggaefestival går av stapeln den 4-6 augusti. Årets festival tar ett rejält kliv in i 2010-talet och riktar in sig på gatudans, dancehall-fester och den nya samtida reggaen som vänder sig till en ny och ung generation reggaefans.

Årets stora nyhet är dansfestivalen Dance4Life som är en del av festivaltemat Life is Great. Dansfestivalen arrangeras i samarbete med Uppsala Dance Center och dancehallklubben Nuh Linga från Stockholm. Tillsammans samlar de 50-70 st aktiva gatudansare från Sverige och världen som ska medverka i dansworkshops, dansshower och dansfester dygnet runt, i tre dagar. Bland annat kommer Blackout DanceCrew att delta!

Som en nedräkning inför festivalen håller jag just nu på att sammanfatta en Story of Blackout Dancecrew i flera delar som kommer att publiceras i dagarna! I går avslutades Jamaica ´s stora festival Sumfest i Montego Bay och det är där Blackout har befunnit sig de senaste dagarna. Mer om det kommer upp i min Story of Blackout i bloggen!

Blackout och Beenieman på Jamaica

Blackout med Kingston under sina dansvilliga fötter

Nu börjar nedräkningen för Uppsala Reggaefestival! Missa den inte!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”2011 Count down

  1. Jag tänker också åka dit! (Googlade den just och hittade hit på så vis:)Första gången för mig. Har du varit där förr? 🙂

    Och vilka vackra och sexiga tre damer på bilden alltså..! Vad kan man säga för vitsigt här då…Jag skulle också gärna ligga under deras fötter…De skulle gärna få dansa över hela mig! Haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.