Tävling för ensamstående Help 2 Help

Jag har tidigare skrivit om den här tävlingen i min blogg. Det är en tävlingsserie i flera delar och det här är tredje delen!

Den här veckan står det entrébiljetter för en familj till Skansen på spel. Skansen ligger på Djurgården i Stockholm.

Bilderna är från ett tidigare Skansen-besök som jag gjort med familjen. Det är dock lite mörka höstbilder, så det är säkert både grönare och ljusare nu i sommartider! 🙂

Vem kan tävla: Det som krävs för att få vara med och tävla är att man är ensamstående förälder som lever på marginalen (upp till existensminimum). Tävlingen har kommit till för att ensamstående föräldrar som har svårt att få ekonomin att gå ihop, ska ges möjlighet att göra något tillsammans med sitt/sina barn. Du kan delta i tävlingen helt anonymt utåt, men jag behöver förstås namn och adress till den som sedan vinner och sänder den till de som ska sända vinsten.  

Denna tävling görs i samarbete med Skansen och det enda du behöver skriva är varför du skulle vilja vinna dessa biljetter till Skansen!

Du kan delta i tävlingen genom att kommentera i min blogg (mailen syns inte utåt, men jag behöver den för att kunna verifiera vem som vunnit och för att kunna maila den) eller genom att maila mig direkt på: tonarsmorsa@gmail.com

Andra bloggare som hjälper till att sprida denna tävlingsserie:

Hermansro

Törnebohms Hotspot

En mamma i kris

Vår stora familj

Britta

kucke-li-lo

Carina ´s Tankar-Tankeboken

Jag är tacksam för all spridning om den här tävlingen som jag för övrigt inte har något som helst vinstintresse i, utan gör för att jag vill stötta en och annan familj med svag ekonomi. Om du känner någon som du tror skulle passa in för att tävla, tipsa gärna den personen om tävlingen!

Stort GRATTIS till förra veckans vinnare också!


bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Tävling för ensamstående Help 2 Help

 1. Jättebra initiativ <3
  Jag är själv ensamstående, men kommer inte tävla då jag redan ”fått” ett Lisebergsbesök och en tripp till Skara sommarland denna sommar genom Barn till ensamma mammor på Fryshuset. Jag vill tipsa alla ensamma mammor i Stockholm och Göteborg att gå med där. Det är kanon.

  Jättefin blogg <3

 2. Hej! är ensamstående med min snart 8åriga dotter (fyller 8år 1 aug) skulle vara kul att kunna hitta på nått med henne denna sommar.

  /Sarah

 3. Pingback: Ensamstående? Tävla med fina priser | Carina ´s Tankar – Tankeboken

 4. Pingback: Grattis till vinnaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Ensamstående? Tävla med fina priser Posted on 27 juli, 2011 by Carina Tonårsmorsa har en ny tävling på gång, en tävling för att ge ensamstående möjligheten att göra något dom annars kanske inte kan. Tävlingarna hittar du här och veckans tävling finns här Help 2 Help […]

 2. […] veckans tävling för ensamstående föräldrar; HELP 2 HELP är slut och en vinnare har utsetts! En anonym kvinna med en 8-årig dotter vinner […]