Brown Skin Girl

Jai, (20) min mellandotter har nyligen kommit hem från semester i Thailand med sin sambo och hans familj. De har haft semester och varit på bröllop. När hon kom hem var jag i Stockholm, så när vi träffades idag hade vi inte setts på 3 ½ veckor. Det kändes.

Det var härligt att få krama om henne, att få se henne och att få vara nära henne igen!

Jai är den mörkaste av mina barn i huden och Thailand ´s sol i kombination med den Svenska sommaren har gjort henne riktigt, riktigt mörk. Hon är så fin att jag får lust att käka upp henne ibland! Thailand ´s semestern har gjort henne gott och det glädjer mig enormt!

Att jag fick fina semesterpresenter gjorde knappast mötet mindre nice! Mama love presents! Inte mindre än tre fina presenter fick jag och syskonen fick en del de också! Att köpa presenter till sina syskon är nog bättre för en förälder än när man själv får presenter! Det blir på något sätt dubbel glädje!

Jag är så glad över att mina barn kommer så bra överens med varann, trots att de är så enormt olika till sättet. De kompletterar varandra perfekt, så är det bara. Och trots att de flyttar hemifrån och skapar sig egna liv, så är barnen alltid ens närmsta familj, det går inte att ändra på!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Brown Skin Girl

  1. Finaste Jai! Hon har alltid varit min älskling även om alla dina barn är rara! Kanske för att jag var med henne ganska mycket när hon var liten! Kram.

  2. O: Jo, jag minns det. Var hemma hos en kompis förra veckan som jag inte besökt på 15 år (!!) Hon pratade också massor om just Jai. I stora familjer får ofta utomstående en favorit, det brukar jag också få. Men för en mamma är alltid alla barnen favoriter, det är konstigt det. Även när de gör galna grejer eller man blir arg, så finns kärleken alltid där, lika stark, lika förbehållslös, lika stor till alla! Det är bra fantastiskt!! Ses vi på URF?

  3. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Jai åkte till Thailand för att gå på bröllop och hade en kanon semester och hon kom hem brunare än någonsin, typ! […]