Dagens facerape

Jag har inte glömt bort att uppdatera från URF ´s sista dag, jag har bara inte hunnit! Uppdatering kommer inom kort!

Dagen idag har ägnats åt att fira min yngsta dotters 18-årsdag. Jag kan verkligen inte förstå att alla mina döttrar är myndiga nu och att Mabou är mitt enda omyndiga barn, men så är det!!

Vi har firat med tjocka släkten och Isa ´s vänner, tårta och sång. Under allt tårtbakande passade min mamma på att göra ett facerape på mig som typ handlade om att jag var så glad över att ÄNTLIGEN vara gravid igen! Hon är rolig hon!

Så nu har jag på FB mottagit ett 20-tal gratulationer, en hel del fler via mail, chatt och mobilerna! Men jag är alltså INTE gravid och har på inget sätt någon endaste liten plan på att skaffa fler barn!

Det roliga är att det är ett under att hon ens lyckades genomföra ett facerape. Min mamma är helt ny användare av facebook och när hon kom idag bad hon att få låna min dator för att kolla mail och fb, då hon varit på landet i en vecka och inte använt datorn.

Efter en stund utbrister hon: ”Va? Vad har ni gjooort? Har ni stulit mina bilder?” Jag, brorsan, brorsans sambo och de andra närvarande tittade förvånat på varandra och på mamma. Sedan fortsatte hon:

”Jaaa, ni har tydligen taggat mig på en massa bilder, så nu när ni tagit dom, så har jag kanske inga bilder kvar?”

Tillåt mig dö av skratt en smula. Men vad annat kan man vänta sig av någon som inte vågar skanna bilder av rädsla för att färgen ska ta slut…

Ett stort GRATTIS till min älskade 18-åring!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Dagens facerape

  1. Men du.. efter den lyckade facerapen som så många (däribland jag) svalde med hull och hår. är det kanske läge att misstänka att lilla mamsen inte är så borta i dator-världen som hon vill ge sken av ??? 🙂 Bäst ni ser upp!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.