Sommaren som gick (i bilder)

Sommaren börjar lida mot sitt slut. På ett sätt känns den rätt slut när skolan startat! Här är lite bilder av min sommar:

Kort sammanfattning i ord: En hel del nya vänner, men framför allt har jag tagit upp kontakt med många gamla, goda vänner. Jag har tagit mig tid till att fundera, resonera, filosofera och planera. Några djur- och nöjesparker har hunnits med, reggaefestivalen förstås, djur och natur, umgänge med barnen, en del god mat och ett par kräftmiddagar, eller okej då, tre stycken om det ska vara nogräknat. Mycket umgänge med mina båda föräldrar och en hel del dagsutflykter.

Nu är jag beredd att ta emot hösten. Tror jag. Hoppas jag slipper den riktiga kylan, bara…!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Sommaren som gick (i bilder)

  1. Hej Fatou, Nu när jag själv började blogga så hittade jag dig. (I fall du minns mig, Lisas mamma) Vad kul att läsa din blogg. Varma hälsningar från Tali

  2. LiLo: Ja, jag passar på när de har extrapris! Älskar kräftor! 🙂

    Tali: Hej Tali! Vad roligt att ”se” dig! Det är klart jag minns dig! Kram till dig och Lisa! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.