Joar gästbloggar hos Faster Fatou om dopet (Bilder)

Hej där! Jag heter Joar och igår döptes jag! Det var riiiktigt najs, för det kom så många släktingar och så fick jag presenter! Men bäst ändå är att mitt namn nu är ”på riktigt”! Nu kanske jag ska slippa kallas för bäban, sötis, gulleplutt, sötnosen och en massa andra töntiga namn. Nu heter jag Joar. På riktigt!

Här är jag med min mamma och pappa. De är rätt sköna för de gör alltid som jag vill. Det är som att ha två egna butlers. Men jag slipper betala för det! Snacka om RUT-avdrag! Hahaha…

Liiite långtråkigt blev det i kyrkan, för vi fick vänta en bra stund och så fick jag inget käk där och är det nåt jag gillar så är det käk. Jag fick snutta på handen som substitut, men det var inte särskilt mättande!

Min kusin Mabou var där också. Han gillar jag. Han är inte lika jobbig som alla vuxna. Jag hoppas han vill lira fotboll med mig om några år, när mina fötter kan gå dit jag själv vill…

Här är Mabou med sin syster Jai, som också är min kusin. Hon är inte lika skön som Mabou, men det duger väl. Söt är hon i alla fall.

För övrigt har jag bara Mabou som är killkusin på min pappas sida. Alla andra är tjejer och de är sex stycken. På mammas sida är det lite bättre, för där är det bara killar i stället.

Här är min pappa med sin syrra och brorsa, alltså min farbror och faster. De är rätt gamla människor, men de duger ändå. De åt massor av kakor och tårta efter dopet. Jag trodde de skulle tömma varenda fat, men de hejdade sig till slut. Tur de hade lite presenter med sig i alla fall. Det enda jag inte gillade med mitt dop var att jag inte fick smaka en endaste tårtbit. Jag tycker det var lite halvsnålt. Det var ju trots allt min fest!

På kvällen gick jag med mina föräldrar, farmor, mormor och morfar och en massa annat löst folk på en restaurang. De andra åt och åt av maten som serverades. Till mig tog mamma med matsäck. Ja, den är helt okej för den är helt hemlagad. Mamma förvarar den innanför BH ´n och vilken kille gillar inte att hänga där?

Det var en lång dag men rätt cool ändå. Många av mina släktingar kom resande från alla möjliga håll i landet, särskilt från Norr och det är ju kul att de kommer ända hit för min skull! Vi fortsatte kvällen ett tag till hemma hos oss med mer kakor och bakverk. Otroligt att de vuxna aldrig får nog!

Det var en massa andra sköna gäster med på mitt dop också, men Faster Fatou sa att man helst ska fråga innan man lägger ut bilder och det hinner jag inte idag, för jag ska till Furuvik och spana in om de har några sköna djur där som man kan dra i svansen eller nåt!

Tja då!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Joar gästbloggar hos Faster Fatou om dopet (Bilder)

  1. Kristina Svensson: 🙂 Det var ett jättefint dop, verkligen! Avslappnat, trevligt och vackert! Allt i ett! Kul att du får chansen att vara med genom att kolla lite bilder i alla fall! 🙂

  2. Pingback: Gårdagen i Bilder | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] går åkte min pappa, jag, Mabou, Binta och Chris ut till min bror, hans fru och son och hälsade […]