Ny tävling: vinn en danskurs med Blackout

Den här tävlingen var tänkt att avslutas förra veckan, men då två nya ideér ramlat in, så kommer det bli en till denna vecka och ännu en nästa. Dessa två sista tävlingar kommer skilja sig något, då de inte är inriktade på sommaraktiviteter, utan på höstaktiviteter.

Förra tävlingen vann en anonym mamma med sin son biljetter till Fyrishov!

Jag har tidigare skrivit om den här tävlingen i min blogg. Det är en tävlingsserie i flera delar och det här är femte delen!

Om du vill dansa på Blackout ´s höstkurser men har svårt att få pengar till kursen, så var med och tävla! Denna tävling gäller från 5-18 år. Mer om kurserna kan du läsa HÄR!


Vem kan tävla: Det som krävs för att få vara med och tävla är att man är /har en ensamstående förälder som lever på marginalen (upp till existensminimum). Tävlingen har kommit till för att ensamstående föräldrar som har svårt att få ekonomin att gå ihop, ska ges möjlighet att göra något tillsammans med sitt/sina barn. Denna tävling skiljer sig dock något från de tidigare, då det är en kurs för ett barn eller en ungdom med en ensamstående förälder som kan vinna. Du kan delta i tävlingen helt anonymt utåt, men jag behöver förstås namn och adress till den som sedan vinner. Både barn, ungdomar och föräldrar kan delta i just den här tävlingen!

Du kan delta i tävlingen genom att kommentera i detta inlägg (mailen syns inte utåt, men jag behöver den för att kunna verifiera vem som vunnit och för att kunna maila den) eller genom att maila mig direkt på: tonarsmorsa@gmail.com

Den här tävlingen görs i samarbete med Blackout DanceCompany. Mer om Blackout kan du läsa HÄR!

Andra bloggare som hjälper till att sprida denna tävlingsserie:

Hermansro

Törnebohms Hotspot

En mamma i kris

Vår stora familj

Britta

kucke-li-lo

Carina ´s Tankar-Tankeboken

Miss Anaconda

Jag är tacksam för all spridning om den här tävlingen som jag för övrigt inte har något som helst vinstintresse i, utan gör för att jag vill stötta en och annan familj med svag ekonomi. Om du känner någon som du tror skulle passa in för att tävla, tipsa gärna den personen om tävlingen!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Ny tävling: vinn en danskurs med Blackout

 1. OK så här är det, min dotter är 7 år och hon är en estradör, hon har uppträtt framför hela skolan och vunnit mimik/dansshowen i skolan med sina danskamrater, dom gjorde ”manboy”, jävla skitlåt men iaf, sen gjorde hon dansuppvisning med sin balletgrupp i fritids och dom ownade. Sen har vi letat en bra dansskola för henne och vi har varit på pröva på kurs men vi har inte lyckats nå fram till dansakademien ännu. Nu vill jag att vi vinner den här kursen, så att Aisha får dansa.

 2. Slängde ut en länk hit på Facebook också.
  Konstigt att inte fler har länkat hit tycker jag.
  Ska klämma in en blänkare i bloggen igen också, för det här tycker jag är helt fantastiskt!

 3. Pingback: Help 2 Help – Danskurs | Hermansro

 4. Pingback: Ensamstående, gillar du att dansa kanske? Ny tävling! | Carina ´s Tankar – Tankeboken

 5. Pingback: Vinnaren av tävlingen Help 2 Help

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] För att läsa mer om tävlingen, gå in HÄR. […]

 2. […] något dom annars kanske inte kan. Tävlingarna hittar du här och veckans tävling finns här Help 2 Help Där kan du också se förra tävlingens […]

 3. […] Den här tävlingen var den näst sista i en längre serie som jag haft under sommaren! I morgon, Måndag kommer jag att lägga upp den sista tävlingen, men den är inte fy skam! För de ensamstående som börjat fundera över vinterkläder till sitt barn, ska absolut hålla ögonen öppna!! […]