Jamaican video out-Blackout

For English, Click HERE!

Blackout DanceCrew did it again!

Bilden ovan tillhör DanceJa

Trudy TruDiva ´s nya video Party All Night har släppts och därmed kan ni se Blackout dansa i en ny Jamaicansk video!

Läs mer om Blackout HÄR!

I samband med den här videoinspelningen, så var det också en danstävling, vilken Blackout DanceCrew vann!! GRATTIS Blackout till vinsten och grattis till medverkan i ännu en härlig musikvideo, straight from Jamaica!

Vendela har skrivit om tävlingen och videoinspelningen HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.