Ken Ring och hans Samvete

Ken Ring har en programserie i Sveriges Radio just nu. Jag älskar den verkligen!

Hittills har två avsnitt sänts. I det första är Gudrun Schyman hans samvete när de diskuterar porrbranschen och det kan du lyssna på HÄR! I det andra avsnittet är Thomas Bodström Ken ´s samvete när de diskuterar kriminalitet. Det kan du lyssna på HÄR!

Jag gillar dessutom Ken Ring. Jag tycker han är en riktigt trevlig snubbe, med många viktiga poänger!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Ken Ring och hans Samvete

 1. Ken Ring har ju tydligen spottat upp sig och blivit mer rumsren. Jag hamnade ”på kant” med honom redan på den ökända spelningen på Vattenfestivalen 1999. Då var han bara provocerande och smaklös och sedan gav jag nog honom inte någon chans. Borde jag kanske göra nu.

 2. Galaxa: Ja, jag var nog inte så förtjust i Ken på den tid det begav sig heller, även om jag tyckte just det som hände på Vattenfestivalen blev lite för stort, då jag tyckte det var rätt uppenbart att det handlade om en metafor, vilket han själv upprepat många gånger efteråt att det var. Den Ken som jag ser i media nu och även träffat, är en kille/man som jag tycker mycket om på många sätt, även om jag inte stöttar allt han står för, men det gör man väl knappast med någon människa? Det var för övrigt min yngsta dotter som fick mig att ”få upp ögonen” för Ken på senare år! 😉

 3. Gudrun: ”…vissa vill legalisera prostitutionen, göra den till ett yrke. Då måste vi ju ha någon form av yrkesutbildning. En gymnasieinriktning…prostitutionslinjen, porrlinjen.
  Ken: hehe skulle du gå där? 🙂
  Gudrun: …då måste vi fråga oss; vem kommer att sätta sina barn på den skolan?”
  Ken: ”Eh inte jag iallafall.”

  Det var ett bra program. Jag håller med Gudrun. Så länge man inte är beredd att sin dotter, syster eller son ska sättas på framför kameran så ska man inte hylla porr. Allt annat är fet äcklig dubbelmoral.

  Och jag tycker också att det var överdriven hysteri mot Ken efter Vattenfestivalen. Hans uttalanden mot kungahuset var rätt milda jämfört med Joakim Thåströms på sin tid.

 4. mariebrima: Ja, jag gillade också de båda programmen. Jag har också lite svårt för porr, även om jag inte är för ett förbud. Har för mig att jag bloggade om det någon gång…

  Men nu får du påminna mig om vad Thåström sa, som jag glömt! 🙂

 5. http://www.youtube.com/watch?v=U5TNQqIjL-g

  Sjöng inte sa. Fast det var inte Thåström som jag alltid har trott, det var Fjodor, en av de andra i Ebba Grön. Tänk vad man lär sig mycket av youtube 🙂

  Citerar en kommentar till videon: ”jag gillar att de inte fick skriva ner texten innan 90-talet för att det då klassades som landsföräderi”

  (Det var ju tur för Ken med då eller… 🙂 )

  Citerar min 9 åring: ”Jag tycker kungen typ borde gå nån kurs och lära sig ett riktigt jobb så han kan försörja sig själv” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.