Vill du åka till Gambia på Studieresa?

Gambiagrupperna anordnar en studieresa till Gambia redan i November och det finns platser kvar!

Resan innefattar flera intressanta moment och jag hoppas verkligen att platserna fylls. Förutom en del lärdomar om Gambiagrupperna och FIOH (Future In Our Hands) och deras arbetssätt, så får man också möjlighet att bland annat:

”På vägen tillbaka till kusten besöker vi några skolor, en nybyggd och en äldre för att jämföra utvecklingen i byggteknik. Vi tittar in i klassrum och ges tillfälle att tala med lärare och elever. Avslutningsvis besöker i ett av de kvinnokooperativ där FIOH har bedrivit undervisning.”

Och även:

Vi besöker byn Kiss Kiss där FIOH bedriver ett byutvecklingsprojekt sedan 2008. Projektet innehåller utbildning i miljö, genusfrågor, demokrati, hygien/näringslära samt lärarfortbildning med den nya lyckosamma metoden för läsinlärning. På eftermiddagen går färden västerut och vi övernattar i Soma.

Bilderna är mina privata från min resa i Gambia i Mars 2011 och har inget med Gambiagrupperna eller studieresan att göra.

Så om du är sugen på att se Gambia, eller mer av Gambia eller om du helt enkelt har planerat en resa dit i November, så tveka inte, läs mer HÄR och boka in dig om du är intresserad!

Jag har tidigare skrivit om Gambiagrupperna HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.