Snö på Sergelstorg

Jag och barnen spenderar helgen i Stockholm med min mamma. (Nåja, tjejerna kom först på Lördagen). Vi fick höra att 20 ton snö skulle ösas in på Sergelstorg och att en snowboardtävling skulle hållas där. Om det var hela 20 ton, låter jag vara osagt (å andra sidan så smälte snön snabbt, så de kanske hade sammanlagt 20 ton, fast de la in det i omgångar allt eftersom snön smälte undan?) Men det var kul att kolla i alla fall.

Tävlingen (eller snön?) drog mycket folk i alla fall

Jag brukar inte direkt dra mig till snön, men eftersom den här var konstgjord och det ändå var så varmt och skönt i luften, så därför åkte jag ändå in till snön frivilligt!

Mamma som jag tror börjat tjuvlängta till snön var med förstås.

Efter tävlingen gick vi till kafferepet och fikade. Som jag skrivit tidigare, så är det mitt favoritkafé i Stockholm.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.