Girls, girls, girls…

På Lördagen kom döttrarna hem till mamma och mötte upp oss. De hade varit kvar i Uppsala för att fira en kompis födelsedag på fredagen. Men på Lördagen hade Binta auditions i Stockholm för nya intagningar av specialgrupperna Rebound och Revolution och därefter skulle de gå ut tillsammans, alla tre systrar, i Stockholm.

Binta var ganska trött och sliten efter en lång arbetsdag. Hon berättade att det var den svåraste audition hon gjort. Det hade blivit många tårar av både glädje och besvikelse. Hon berättade att det aldrig varit så många duktiga dansare på en audition och att ursållningen varit smärtsam. Av det hon berättade var jag tacksam över att slippa sitta i den juryn i alla fall.

Det tog en stund, men sen började Binta och de andra tjejerna komma i gängorna igen…

(Det är alltså bara till specialgrupperna som auditions gör, till vanliga träningsgrupperna är vem som helst välkommen, oavsett om man kan dansa eller ej. Det finns både barngrupper, nybörjargrupper och fortsättningsgrupper i olika nivåer.)

Det är mycket med sminkande och fixade när unga tjejer ska ut och festa.

Det gäller att hålla sig om man vill gå på toa, för det kan ta TIMMAR innan badrummet blir ledigt.

Men till slut så blev de ändå klara…

Tre finingar. Faktiskt mina tre favorittjejer.

Mormor och jag var mer intresserade av godisburken än att gå ut på fest. Faktum är att när tjejerna drog och tystnaden lägrade i lägenheten, så funderade vi på vad i hela världen som skulle kunna få oss att sminka oss i timmar, ta på oss festkläder och gå ut den här kvällen och faktiskt kom vi inte på något som skulle få oss till det.

Och vi var så nöjda ändå. Eller just därför. 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Girls, girls, girls…

  1. Ha ha, hade ni också godis-bunkar? Vi med! Tokerian hade ju jättebilligt. Dessvärre råkade vi ut för en galen familj med medlemmar som vi trodde grävde med bajsiga fingrar bland godiset, men faktum är att vi överlevde! 😀 Godis är gott!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.