Min personlige kock

Det har varit många inlägg om mat på slutet. Så kan det bli och här kommer ett till.

Att yngsta dottern Isatou (18) är en riktig dunderkock har nog ingen som följer min blogg, lyckats missa. På restaurangskolan hon går blev vi serverade det här tidigare i veckan. Jag bestämde mig för att nöja mig med varmrätt och hoppade över för- och efterrätt. När jag betalade för att gå fick jag veta att dottern varit inblandad i just för- och efterrätt, men inte i varmrätten. Snopen besvikelse, då jag åkte dig för att äta av HENNES mat, liksom…! Så nu blir det nog fler besök dit. Nåja, det gick inte någon nöd på mig. Varmrätten var dunderkanon!!

Dottern är inte helt pigg på att visa sig i kockkläderna… 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Min personlige kock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.