Hösten är här och snart står vintern för dörren

Det är inte det att jag inte gillar höstens alla vackra färger. Det är inte heller det att jag inte gillar att sitta och mysa med doftljus och dricka varm choklad. Det är inte det som gör att jag inte gillar hösten. Det där är de skäl som gör att jag står ut med hösten. Trots allt.

Problemet är kylan som kommer med hösten. Insikten om att det inte blir bättre förrän kanske i Maj. En hel evighet. Jag står bara inte ut med kylan!

Vackert ja, men skönt? Nej.


bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Hösten är här och snart står vintern för dörren

  1. Haha, det låter som Kära Make!
    När jag säger att ”Titta vad vackert det är med snö på grenarna eller fina färger på alla löv” svarar han ”Ni är tvungna att säga sådana saker för att stå ut, det är mycket finare med gröna träd”
    Kram

  2. Visst är det konstigt ändå att det finns folk som tror att om invandringen var fri skulle vi bli helt invaderade av folk från trakter som har sommar året runt. Ã… vad de måste längta efter kyla och mörker!

    Fast snö på grenarna är ruskigt vackert!

    Allt gott!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.