Blackoutpremiär

For English, click HERE!

Ovan: Binta Under: Vendela. Binta och Vendela driver Blackout DanceCompany och är också grundarna av Blackout DanceCrew och tränare för Rebound, Revolution samt Reswag. (Reswag är en dansgrupp för de yngsta, där även min son Mabou, 9 är ny elev för i år.)

Först vill jag säga välkommen till alla mina nya besökare. Jätteroligt att ni hittat hit! Jag vet inte riktigt hur, men jag ser att det handlar om några hundra nya i veckan just nu och det är jätteroligt! Som sagt: välkomna hit!

Blackout (den dancehallgrupp som min äldsta dotter Binta, 22 varit med och startat och jag även är manager för) har ju varit tillbaka i Sverige i några veckor nu och de har verkligen fullt upp hela tiden. Ja, det är klart att de har en del att ”catch up with” efter tre månader på Jamaica (som skulle ha varit en månad). Binta har skrivit om det HÄR!

Nu är de i alla fall tillbaka och som manager säger jag: BRA! De har mycket att ta igen! Som mamma säger jag: *Puuuuh* Äntligen är de tillbaka så man kan sova lugnt om nätterna igen! 🙂

Ett bra tag innan de reste så hade en kille de anlitat börjat jobba på deras hemsida och nu är den äntligen klar! Det är lite småjobb kvar, men grunden är i alla fall färdig. Sidan kan du finna HÄR!

En ny musikvideo där Blackout medverkar har också publicerats. Nu är videon i sig inte helt ny, då de spelade in den på Jamaica för ett helt år sedan, men nu är den i alla fall ute:

Kiprich-Cash Fi Gold

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Blackoutpremiär

  1. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] En ny musikvideo där Blackout medverkar och även premiär för deras officiella hemsida! […]