Gratis bullar till mina läsare

Den här veckan bjuder jag på gratis Daim-bullar! Det är bara att ta för sig. Gratis är förbaskat gott!

För att få en daimbulle, gör så här:

Hoppa på vänster ben 10 ggr, ropa samtidigt Kucke-li-ku och sedan slår du huvudet hårt i dataskärmen tre ggr och då ska det hoppa ut en bulle ur ditt USB-uttag. Det här funkade dock inte för mig, så vill du slippa huvudvärk och vara säker på att få en bulle, gör så här i stället:

Skicka ett SMS till 72130 med ordet “Daim” så får du en kupong som låter dig hämta ut bullen helt gratis på närmaste 7-eleven eller Pressbyrån. 10 000 bullar finns på lager och det är först till kvarn som gäller! Erbjudandet gäller i en vecka.

Hälsningar Fatou i samarbete med Hatting

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Gratis bullar till mina läsare

  1. Om man ropar kucke-li-lo är jag nästan säker på att det funkar, dock 🙂 Men skulle det inte göra det kan man i alla fall gå till min blogg och läsa om vad kucke-li-lo skriver om!

  2. Pingback: Firat med tandläkare, pussar och en bulle « Tofflan – en tragisk komedi

  3. Pingback: 8F – spotify info » Blog Archive » Gratis bullar till mina läsare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] slutligen, när jag nu sitter framför datorn hoppade jag in till Tonårsmorsa och fick en bulle! Jag ÄLSKAR bullar! Skynda, skynda du också, så kanske du också […]

  2. […] Skicka ett SMS till 72130 med ordet “Daim” så får du en kupong som låter dig hämta ut bullen helt gratis på närmaste 7-eleven eller Pressbyrån. 10 000 bullar finns på lager och det är först till kvarn som gäller! Erbjudandet gäller i en vecka. … Continue here: Gratis bullar till mina läsare […]