Gratis bullar till mina läsare

Den här veckan bjuder jag på gratis Daim-bullar! Det är bara att ta för sig. Gratis är förbaskat gott!

För att få en daimbulle, gör så här:

Hoppa på vänster ben 10 ggr, ropa samtidigt Kucke-li-ku och sedan slår du huvudet hårt i dataskärmen tre ggr och då ska det hoppa ut en bulle ur ditt USB-uttag. Det här funkade dock inte för mig, så vill du slippa huvudvärk och vara säker på att få en bulle, gör så här i stället:

Skicka ett SMS till 72130 med ordet “Daim” så får du en kupong som låter dig hämta ut bullen helt gratis på närmaste 7-eleven eller Pressbyrån. 10 000 bullar finns på lager och det är först till kvarn som gäller! Erbjudandet gäller i en vecka.

Hälsningar Fatou i samarbete med Hatting

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Gratis bullar till mina läsare

  1. Om man ropar kucke-li-lo är jag nästan säker på att det funkar, dock 🙂 Men skulle det inte göra det kan man i alla fall gå till min blogg och läsa om vad kucke-li-lo skriver om!

  2. Pingback: Firat med tandläkare, pussar och en bulle « Tofflan – en tragisk komedi

  3. Pingback: 8F – spotify info » Blog Archive » Gratis bullar till mina läsare

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] slutligen, när jag nu sitter framför datorn hoppade jag in till Tonårsmorsa och fick en bulle! Jag ÄLSKAR bullar! Skynda, skynda du också, så kanske du också […]

  2. […] Skicka ett SMS till 72130 med ordet “Daim” så får du en kupong som låter dig hämta ut bullen helt gratis på närmaste 7-eleven eller Pressbyrån. 10 000 bullar finns på lager och det är först till kvarn som gäller! Erbjudandet gäller i en vecka. … Continue here: Gratis bullar till mina läsare […]