Föreläsning om bloggen Tonårsmorsa

Jag har inte tappat min arm på bilden, utan har den bakom ryggen, om någon undrar!

Igår hade vi en ny träff med Social Media Club här i Uppsala. Jag höll en föreläsning om min blogg Tonarsmorsa.se Det är en sammanfattning om de dryga sex år jag har bloggat. Erkstam Bambusade det hela och det kan du se här:

Under föreläsningen så kunde man se dessa bilder på en Prezi. (Tryck på pilen under bilden, för att byta bild.) Det var riktigt roligt! Om ni undrar varför jag står med axlarna uppdragna hela tiden, så beror det på att jag lutade mig mot bordet, då jag har feber och är jätteförkyld! Med det i åtanke tycker jag att det gick riktigt bra!

För er som är intresserade av sociala medier, får gärna gå med i Social Media Club där man kommer på träffar när det är ämnen som passar en själv eller intresserar en själv och det kostar gratis. (Ibland kan det vara någon enstaka träff som man serveras smörgåsar eller liknande mot en mindre summa, men då påtalas det innan träffen.)

Tycker ni att jag fick med huvuddelarna i sammanfattningen av min blogg, eller missade jag något viktigt?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Föreläsning om bloggen Tonårsmorsa

 1. Tack Fatou, nu fick du mig att sitta en hel timme framför min laptop 🙂 Bra föreläsning och jag tycker du fick med mycket från din blogg. Jag har ju själv följt dig sedan vi hittade till varandra för många år sedan och jag är alltid dig tacksam för att du förde ihop mig med Susann genom våra liknande tragedier.

  Kram Gunilla

 2. Tack för ”sällskapet” när jag stekte svamp och rensade nypon!

  Du är en mycket bra föreläsare. Du borde satsa på det, inte BARA för att det finns pengar i det och för att du har så mycket intressanta erfarenheter och ämnen att berätta om, utan för att du gör det himla BRA och med humor.

  Jag är ganska otålig och har svårt att koncentrera mig på ngt som inte fångar mig 100% från början (jag stänger ofta av program från SR.se av den anledningen).
  Men precis som Gunilla så blev jag, om inte sittande, så iaf. koncentrerat lyssnande med spetsade öron under 1 timme, medans jag grejade i köket.

  Det endå jag har att invända MOT är ljudkvalitén, eller så är det bara min dator…
  Jag kunde inte höra vad frågeställarna i publiken sa och hade svårt att höra dig genom ljudet av fräsande smör/svamp från stekpannan, trots att datorn står farligt nära spisen, trots att jag hade ställt in på ”högsta” ljudinställningen.

  Men jag har å andra sidan inte kvar mina externa högtalare…

 3. Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…

  skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8

  Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG så förstår du varför

 4. Gunilla: Haha, ja du ser vad man kan få bloggläsare till utan att själv förstå det! 🙂 Jag är tacksam över att vi följt varandra så länge!

  mariebrima: Vad roligt att du gillade föreläsningen! 🙂 Ja, du har rätt. När jag lyssnade igenom det hela så störde det mig också att man hörde mig och mina svar rätt tydligt, men inte de som ställde frågorna. Vilket fick mig att fundera på om man nästa gång kanske ska ”upprepa” frågorna när man får dem? Tack för dina ord i alla fall!

  CLASSE: Spam som dina är så otroligt trista. Det finns ingenting på din blogg som talar om varför du har behovet av pengar och det är bara trist att du använder dig av spammandet så hänsynslöst! Nästa gång du spammar min blogg, kommer jag INTE släppa på den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.