Dagens Mabou

Idag åkte jag och Mabou till Stockholm, till min mamma. Innan vi kom hit, så åkte vi till Mabou ´s dansträning i Solna. Förra gången vi var hos min mamma i Stockholm, så gjorde hon så enormt god mat. Eftersom den var så fantastiskt god, saknade jag ord att uttrycka det med, så jag sa att det ”knullade i munnen”. Min mamma var inte fullt lika förtjust i det uttrycket, så jag släppte det, även om Mabou tyckte att det var ett väldigt roligt uttryck.

Idag på pendeltåget till Solna sa han därför högt i tåget: ”Mamma! Undrar om mormor kommer att knulla dig i munnen den här gången också…?!”

Behöver jag nämna att det blev väldigt, väldigt tyst i tågvagnen? Behöver jag säga att jag kände mig extremt uttittad? Jag försökte mig på ett tafatt: ”Mmmm… med god mat, menar du?” Men jag kände att inget jag skulle säga skulle funka särskilt bra, så jag valde att byta samtalsämne i stället… Behöver jag säga att det var en tryckt och mycket spänd stämning hela vägen till Solna?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Dagens Mabou

  1. Haha!
    Tänk vilket minne barn har! Det man vill att de ska minnas, kommer de aldrig ihåg, medans de utan problem kommer ihåg och tar upp sånt man önskar att de skulle glömma på en gång 🙂

  2. Eftersom att sex inte alltid är bra så tycker jag att det var ett dåligt uttryck, ha ha! Allt för många brudar som är helt okunniga i sängen…

  3. Ja vad ska man säga, barn är för härliga!
    Du fick dig nog en tankeställare om det verkligen var ett så bra uttryck!!

    Hoppas allt är bra med er alla!! // Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.