Äckelvarning

Jag skrev härom dagen att jag hade beställt varor från Coolstuff. De kom redan i Torsdags. (Beställde i Onsdags.) Nåja. En av grejerna jag beställde var CyberClean. Jag har redan hunnit testa den och så här gick det:

Mitt tangentbord var ruggigt dammigt och smutsigt. Man kan till och med se de små partiklarna med blotta ögat! (För att se ännu bättre kan man klicka på mina bilder, men jag tror det framgår ändå.)

Jag tog fram det slimiga CyberClean och först ”duttade” jag på tangenterna, men då hände inte så mycket. Så jag la hela slimen över tangentbordet, tryckte ganska hårt ner hela slimen i tangenterna. Jag lät det ligga kvar en stund och så tryckte jag ytterligare lite. (Inte gnugga, stod det i instruktionerna.)

Sedan drog jag försiktigt upp slimen. Ser ni vad mycket skit som kom upp? Uuuurk, vad snuskigt. Ni som någon gång tagit mig i hand, ska kanske glömma det medan ni läser det här inlägget? Eller beställa en egen Cyber Clean?

Ja, det var verkligen så äckligt som det ser ut. Damm, hårstrån, smulor, you name it…

Man SER till och med skillnaden jämfört med förta bilden! Härligt! Min dator känns nu bra mycket fräschare!

Jag gillade verkligen den här slimen, då det blev riktigt kul att rengöra med den. Sonen rengjorde sitt tangentbord, sin mobil, musen och typ allt annat som kom i hans väg!

Det var bara en sak jag funderade över: vad händer när man rengjort många gånger och typ hela slimen är full av smuts? Måste man kasta den då? Ja, troligen, eftersom den var relativt billig, gissar jag att den inte går att rengöra och återanvända. Vilket är synd! Nåja, man kan nog inte begära mer än så för det priset på 49 kronor, vilket är rätt billigt för den här typen av rengöringsgrej!

Att andra kunder har gett den så bra betyg på sidan, gör att produkten känns riktigt prisvärd och skön!

Utan tvekan ger jag produkten fem av fem i betyg:

See ya! Nu ska jag gå och leka med slime städa! 😉

Andra tips på Coolstuff, hittar du HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Äckelvarning

 1. Emma: Ja! 🙂

  Tofflan: Ja, den är lite äcklig, men framför allt har man det äckligare omkring sig än man tror, om man INTE använder effektiva rengöringsmedel! 😉 Hoppas du blir lika nöjd som mig!

  trollhare: Jo, det borde man nog kunna. Fast den här luktar rätt fräscht (typ citron) så jag misstänker att den har en del bakteriedödande effekter. Häftmassa vet jag inte om jag skulle använda, eller playdoh, men vanlig slime borde funka. Förutom den bakteriedödande effekten då. Å andra sidan tror jag det är typ samma pris. Vanligt slime från 39 kronor, kanske? Den här 49 o då skulle nog JAG välja den här. Men har man ändå vanlig slime hemma, så skulle jag klart testa! 😀

  Gunilla: Ja, hoppas ni blir lika nöjda som jag är! 🙂

 2. Åsa-Har lagt ut bilder från Dubai:

  Ja, verkligen äckligt! Svårt att låta bli att använda den här slime-geggan, när man sett resultatet. Vem vill sätta fingrarna på det tangentbordet, liksom? 😉

 3. Pingback: Nu kan vi bli rena med färg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Äckelvarning […]