Nu kan vi bli rena med färg

Blått

Ja, eftersom det förra inlägget som handlade om min beställning från Coolstuff.se lyfte fram smuts, så kan jag meddela att en annan av mina beställningar handlar om hur vi blir rena! 🙂

Jag beställde det här duschmunstycket som byter färg och gissa om sonen helt plötsligt fått ett nytt fritidsintresse? Nämligen att duscha! 🙂

Rött

Turkos

Lila

Grönt

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Nu kan vi bli rena med färg

  1. Tofflan: Haha, vi har verkligen olika färgsmak, du och jag! Men du får duscha med lite varmare eller kallare vatten än när den turkosa färgen kommer fram! 🙂 Den temperatur jag vill ha är den gröna mest och det är INTE min favoritfärg! 😉

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.