Nytt, nytt, nytt…

Carina som gjort ett fantastiskt jobb!!

Lite nya uppdateringar var det minsta min blogg var i behov av!! Nu har jag äntligen fått hjälp till att ordna det precis som jag vill ha det! Hjälpt mig har Carina gjort i massor och jag är DJUPT tacksam över all hennes hjälp!!

Inte nog med att hon har hjälpt mig så mycket, men hon har också lärt mig en massa massa saker som jag inte trodde jag någonsin skulle klara av!! VARMT tack till dig, vännen!

Vi har också hunnit avverka en massa samtalsämnen både inom och utom bloggen genom de dagar, kvällar och nätter vi haft varandra på tråden och visst är det lustigt att man kan uppleva att man ”kommer nära” någon man haft mest telefonkontakt med?!!

Fast egentligen är det inte så konstigt, det var ju egentligen till stor del just det som min och Helenés starka vänskap byggde på. Jag tror knappt det gått en dag sedan hon gick bort, utan att jag saknat henne och inte blir det lättare när jag sitter med en massa bloggjobb, då det var Helené som skapade min egna domän tonarsmorsa.se Det är förstås inte bara därför jag saknar henne, men saknaden kommer starkare när jag håller på med saker som vi inledde vår vänskap med.

Helené som gjorde ett fantastiskt jobb, men som nu får vila i frid.

När allt gått som det ska så är det meningen att även om mina läsare klickar in på tonarsmorsa.se så ska ni komma hit, till min nya sida, som alltså är fatou.se Det ska alltså gå att komma in här var ni än kommer ifrån. Alla vägar går till Rom och alla bloggar går till fatou.se Typ…

Härligt är det också att ÄNTLIGEN kunna ladda upp mina bilder direkt på min sida, vilket jag inte kunnat på flera år!! Om ni visste hur mycket ”om sig” och ”kring sig” mitt bloggande har varit pga ej uppdaterade grejer i administrationen, så skulle ni nog bli rätt förvånade över att jag fortfarande bloggar. Men jag är här för att stanna. I alla fall den här veckan ut…! 😉

Härligt med en massa nytt och det kommer mera…

Allt det gamla finns kvar, utspätt med ett och annat nytt. Kom gärna med tips om du tycker något ska läggas till eller dras ifrån.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Nytt, nytt, nytt…

 1. Hej på dig!

  Det ser jättefint ut här och va’ bra att du har fått hjälp med olika finesser! Roligt att det går så bra för dig i ditt bloggande, men så skriver du ju så bra och om sånt som ofta känns nära.

  Ha det så bra!

  Kram från Madonnan

  • Ja, visst ser det fint ut?!! Jag är jätteglad. Jag ÄLSKAR ju att blogga. Du har ju också hållit på ett tag. Ska försöka hinna kika in till dig idag, det var så väldigt länge sen! 🙂 Kram!

 2. Nu du, verkar det funka som det skall. Fint det är och du har gjort ett suveränt jobb Fatou och om ingen säger något om alla dina fina headrar så vetesjutton 🙂

  Kram

  • Det här är bara SÅÅÅ kul!! Jo, jag har gjort det mesta av ”utsidan” eller ”framsidan”, men det svåraste, på ”baksidan” har du gjort och utan det hade det varken blivit framsida eller någon sida alls! 😀 TACK, Carina!!

  • Härligt! Det var en oväntad bonus, men det handlar nog om uppdateringen från de uråldriga skogarnas mörker till 2011. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.