Varmt välkommen till nya bloggen

Åh, vad kul det var med en helt ny blogg, nu vill jag ju blogga typ hela tiden! Till och med på lunchen! 😀 Vem behöver äta lunch, när man kan hämta all näring och energi man behöver från bloggen? (Och en myrstack, förstås.)

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Varmt välkommen till nya bloggen

 1. Trampade förbi just precis exakt där just exakt idag härligt livsfarlig nedförsbacke jojjomensan! Grattis till nya bloggen dårå dårå 8D

 2. Häftigt! Funkar bra på jobbdatorn också, annars har din blogg seeegat lite på mina hemdatorer. Kör hårt och fortsätt blogga bra! Vi får höras om boklån – du har ju en som jag vill låna, jag en som du vill låna.
  Tack för vänliga ord också ”hemma hos mig”!
  Kram!

  • Jo, röra sig måste vi våga, annars finns det ingen poäng med bloggen! Klicka runt och kika runt, tills du känner dig som hemma! 🙂 Tack för beröm, jag tar åt mig direkt, men skickar också en REJÄL portion vidare till Carina! 🙂 Kram!

 3. Och funkar snabbt att ladda upp på seeega hemdatorn (den ena av dem) också! Bra jobbat, Carina!
  Fatou, en skitsnygg blogg som du kan malla dig över! 😀

 4. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

 5. Pingback: Lite bloggstatistik | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] uppdaterade hela min blogg, flyttade över den till fatou.se från tonarsmorsa.se (du kommer fortfarande in på den med den […]

 2. […] slutet av November 2011 gjorde jag en nystart på min blogg och övergick från tonarsmorsa.se till fatou.se Förutom lite förändringar i utseendet och det […]