Saker du kanske inte visste om mig…

 • Jag är en jäkel på att sy kläder! Ohno, that´s a big lie!
 • Jag älskar att käka ute och då menar jag inte picknick i gräset… Faktum är att om jag var ett rikt troll, skulle jag förmodligen käka ute nästan jämt.
 • Jag avskyr föräldramöten då jag inte tycker de fyller någon viktig funktion för det mesta.
 • Däremot är jag väldigt förtjust i utvecklingssamtal. Jag är i och för sig alltid nervös innan, trots att jag bara haft ett fåtal riktigt usla såna genom åren och de flesta i stället varit väldigt positiva.
 • Jag är ingen ”klubbmänniska”. Inte ens när jag var ung och gick ut på klubb tyckte jag särskilt mycket om det.
 • Jag är rädd för alkohol och dricker därför inte det. Jag har inget ”problem” med alkohol, men då jag är en beroendepersonlighet så är jag övertygad om att jag skulle kunna få problem om jag började dricka.
 • Jag är uppriktigt och genuint engagerad och intresserad av Blackout och deras elevgrupper. (Blackout Family)
 • Jag har aldrig sett en show/tävling/uppvisning/video när min dotter Binta dansar, utan att börja gråta. Det är väldigt starkt och känslomässigt för mig.
 • Jag älskar dancehallmusik, men har en ganska blandad musiksmak för övrigt. Eller vad sägs om till exempel: Gregory Isaacs, Rihanna, Tracy Chapman, Jah Cure, Bonnie Tyler, Youssou N´dour, Dolly Parton, Björn Afzelius och Macka Diamond i en salig blandning?
 • Jag avskyr att: åka buss, passa bussar, betala på bussar. Kort sagt; jag avskyr bussar och cyklar därför nästan alltid!
 • Jag pratar nästan alltid i telefonen när jag cyklar, då jag tycker jag är mer effektiv när jag gör två saker samtidigt.
 • Jag har svårt att förstå hur man kan njuta av livet samtidigt som man är vegetarian. (Kött är ju så gott.)
 • Jag ångrar väldigt sällan något jag gjort, utan försöker i stället ta lärdom av det som passerat.
 • Jag är verkligen en gottegris.
 • Jag har mycket självironi.
 • Jag står väldigt nära mina båda föräldrar. Jag har upptäckt att familj och släkt blir mer viktiga för mig med åren. Och att mina föräldrar inte bara är föräldrar utan även två av mina allra bästa vänner!
 • Med min pappa diskuterar jag mycket politik och med min mammadiskuterar jag mycket relationer och samhälle.bloglovin
  Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

14 svar på ”Saker du kanske inte visste om mig…

 1. ◦Jag har svårt att förstå hur man kan njuta av livet samtidigt som man är vegetarian. (Kött är ju så gott.)

  Skönt provocerande! Blir glad av att läsa sånt för vissa veg. -70talist-mammor går mig starkt på nerverna med sin dryghet. Om det inte var för att jag skulle missa chansen att ev. reta dem så skulle jag gärna bli vegetarian. 🙂

  • Haha, tänkte inte på att det kan va provocerande och tycker det låter jättefint att tänka på djuren och allt det där. Men avstå kött? Nej, jag skulle verkligen inte vilja det, hur behjärtansvärt det än är! 🙂

   • Jag har stora problem med denna dubbelmoral jag känner i detta. Tycker också som dig om kött, men känner ibland att det inte känns bra och jag är helt säker på att de flesta människor skulle vara vegetarianer om de såg djuret de skulle äta i ögonen innan det slaktades… jag är oerhört dubbel när det gäller just köttfrågan.

    • Nu framstår jag väl som värsta djurhataren, men faktum är att jag sett djur i ögonen, följt slakten och ändå kunnat njuta av köttet. Jag kan förstå att folk har dessa issues och att folk väljer att inte äta kött, men jag skulle själv aldrig kunna/vila bli vegetarian. Jag skulle hellre aldrig kunna skada ett djur med flit (jo myggor och småkryp, kanske). Men jo, hur illa det än låter. I like to eat them! :-S

 2. Tänk att jag tycker också genuint illa om föräldramöten. Nu kan jag kanske skämmas lite mindre för det. Förutom waste-of-time-faktorn känns det som om alla normalt trevliga människor visar sig från sin allra mest påklistrat falska sida.

  /Svava Vegetarian 😉

  • Ja, det känns oftast väldigt tillgjort på föräldramöten. Det handlar inte om ditt barn, det handlar om verksamheten och sällan tycker jag man kommer fram till något vettigt. Allt för ofta får jag känslan av att många föräldrar går dit för att försöka hävda sin förträfflighet i föräldraskap, vilket jag tycker har ganska lite att göra med om du ska baka bullar till nästa Loppis eller ej. Ibland är det bra, för om det finns problem i klassen så kan man ta tag i det tillsammans, men min erfarenhet även där är att det lätt blir en debatt som inte leder till något konkret. Så nej till föräldramöten, även om man förstås går när man har möjlighet. Fortsätt vegetariana du, så fortsätter jag äta kött! 😉

 3. Spännande läsning – och allt visste jag inte! Den där aversionen mot bussar delar vi *skakar hand*, men kött får du behålla för dig själv (om det inte är kyppa eller Kalle Kon, dårå!)
  Kram pårej och önska dig en blåtand till mobilen av farbror Tomten så du inte är livsfarlig i trafiken!!!

  • Ja, det är vidrigt att betala för att åka på dessa bussar där du ska passa busstider, gå till och från busshållplatser, ofta bli bemött av sura busschaufförer (inte alla, förstås) och sedan trängas på bussen, eller om du har otur till och med få stå hela vägen. Ja, jag verkar få många emot mig på vegg-grejen, men jag står fast vid att jag tycker väldigt mycket om kött1 🙂 jag har en blåtand, som tyvärr slutat funka. Ska kolla den igen, för jag saknar den verkligen, annars ska jag önska mig en ny av tomten! Kram!

 4. Föräldramöten!!!!

  Tänk när jag sa att jag inte förstår varför de ska behöva ha läxor!!!!
  OjOjOj. vilka oförstående blickar jag fick.
  Jag tycker om att åka allt kollektivt, utom flygplan, men det är ju sällan som tur är 🙂
  Jag kan inte se några barn dansa eller sjunga live, då snyftas det.
  Du glömde skriva att om inte alla fattat det är du en ärlig, rak och varm människa, kram ♥

  • Ja, föräldramöten är ingen höjdare och för den delen inte läxor heller! 🙂 Jag tänkte faktiskt på dig också när jag skrev om dans och tårar. 🙂 Tack för dina sista fina ord! De värmer! Kram

  • Jättespännande! Ska fundera på att vara med och om jag vinner kan jag krypa ner i en enorm spjälsäng, ligga och snutta på den där UNDERBARA SNUTTISEN hela julhelgen! Ingår blöjbyte också? 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.