Intressant intervju med Camilla Henemark

Camilla Henemark-en färgstark blomma i vårt samhälle

Jag har aldrig sett programmet Berg flyttar in. Men härom dagen såg jag programmet som handlade om Camilla Henemark och jag tyckte mycket om det!

Berg%20flyttar%20in%20del%204

Däremot blev jag förvånad över att se ett klipp från Stina Dabrowskis program om när Army Of Lovers splittrades, som jag knappt har några minnen av annat än ATT de splittrades! Jag blev i alla fall förvånad över att se programmet då jag tycker både Alexander Bard och Jean-Pierre Barda uppträdde väldigt illa mot Camilla. Jag blir också lite förvånad över att Stina till synes inte ens gör ett försök att styra upp konfrontationen till något konstruktivt. Det är möjligt att det fanns skäl som inte Camilla såg, som gjorde att de var tvungna att bryta samarbetet för, men att stå och nedvärdera henne inför kamerorna känns verkligen elakt, även om de nu inte insåg att de skulle konfronteras i programmet.

Jag vet att Ludmilla har ett samarbete med Camilla Henemark som jag tycker är intressant och viktigt. Ludmilla skriver även om Camilla HÄR och HÄR!

Om du missade Berg flyttar in, så kan du se det nu, i klippet ovan!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Intressant intervju med Camilla Henemark

  1. Å det där Stina-programmet minns jag! Jag brukar gilla Alexander Bard, men fy 17 så otrevlig han var mot Camilla då! Och varför gjorde eller sa inte Stina nåt? Dumt!
    Berg flyttar in brukar vara jätteintressanta program!

    • Jag minns inte alls programmet, men blev rätt illa berörd nu när jag såg lite från det i klippet! Ja, varför gjorde Stina ingenting eller sa något? Det var trots allt hon som bjudit in dem alla som gäster!

    • Ja, jag gillar henne också. Har träffat henne ett par gånger och hon verkar lika färgstark IRL som i media. Med sin problematik har hon också blivit mer ”mänsklig” och empatisk i mina ögon, något de flesta av oss blir vid motgångar och större problem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.