Julkalender Lucka 2

Jag kör en adventskalender med julklappstips. En del kommer att handla om välgörenhet och vänder sig framför allt till människor som av olika anledningar hellre gör en god gärning för någon annan, än bidrar till ett högre julklappsberg. Min andra lucka är denna: Secretsantamovement.com

Där kan du handla julklappar i olika prisklasser som en gåva till någon behövande. En välgörenhetsjulklapp kan ju också ges till släktingen som ”inte vill ha julklappar” eller som ”redan har allt”. Då ger du bort en grej till välgörenhet i stället och berättar det för den som ”inte vill fira jul ändå”!

Andra luckan, en riktigt bra investering i jordens befolkning tycker jag!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Julkalender Lucka 2

  1. Det här är den bästa av alla adventskalendrar som florerar på bloggarna.
    Jag är säker på att jag och många med mig kommer få upp ögonen för problem och välgörenhetsorganisationer vi knappt hört talas om.

    • Tack för dina fina ord, de värmer! Jag hoppas det ska bli en och annan nyhet i alla fall! 😉 Tack också för det fina blogginlägget du skrev om mig! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.